WELCOME

( iliti dobrodosli :D ),

Svi fanovi serije Tree Hill, a i vi koji to jos uvek niste, ali nameravate da budete :) .
Nadam se da cete uzivati u nasem blogu, i da ce on, bar malim delom uspeti da vam docara lepotu ove serije!
Uzivajte :)

SECRET NOTES ;)

April 28, 2008

NESTO O GLUMCIMA...


Lukas Scot ( Chad Michael Murray) je , svakako mozemo reci, glavni akter ovog show-a. On glumi mladica koji je odrastao samo uz pomoc svoje majke, dok otac, iako zivi u istom gradu kao i Lukas, nije zeleo da ga prizna za svog sina.
Kao vrlo pametan, snalazljiv i pre svega atraktivnog izgleda, pokusava da se izbori za svoje mesto u drustvu, kao i kosarkaskom timu.
U pocetku ga svi smatraju za cudnog i nezanimljivog, ali nakon njegovog sve veceg pojavljivanja u drustvu i zelje da se dokaze, sve se menja....




Nejtan Scot ( James Lafferty) je Lukasov vrsnjak i brat, koji zivi sa njihovim ocem i ima sve sto pozeli , za razliku od Lukasa. Samim tim, vrlo je tvrdoglav i cesto sebican.
Njegova najveca ambicija je kosarka i ona je sve sto ga zanima. On je kapiten kosarkaskog kluba One tree hilla "Ravens"-a i ujedno i najpopularniji decko u skoli. Medjutim, nakon Lukasovog pridruzivanja timu, njegov zivot se naglo menja. A samim tim se i njegov odnos prema Lukasu, koji je u pocetku bio sve, samo ne bratski, jos vise pogorsava.
Medjutim suoceni sa mnogo problema, koje jedino zajedno mogu da rese, njih dvojica se zblizavaju...


Bruk Dejvis ( Sophia Bush) je jedna od najpopularnijih devojaka u skoli. Vodja je navijacica, bogata , momci lude za njom, ali je to ne cini potpuno srecnom. Njena najbolja drugarica je Pejton i ona joj je i jedini pravi prijatelj.
Uvek je spremna za zabavu, duhovita je i vedrog duha, medjutim u mnogim trenutcima ume da bude neobazriva i bezobzirna.
Ali, nakon zblizavanja sa Lukasom postaje savim druga osoba...



Pejton Sojer (Hilarie Burton) glumi vrlo usamljenu i nezadovoljnu tinejdzerku. Smrt njene majke, dok je bila jos dete, ostavila je ogroman uticaj na njen zivot. Samim tim, ona je vrlo povucena i cesto neshvatljiva za svoje drugarice, a sve sto je zanima je muzika.
Jedina koja je uvek uz nju i njen pravi prijatelj je Bruk.

Medjutim, nakon zaljubljivanja u Lukasa, koji je u vezi sa Bruk, ona se bori izmedju prepustanja ljubavi i vernog prijateljstva.




Hejli Dzejms ( Bethany Joy Lenz) je najbolja Lukasova prijateljica. Vrlo je skromna, konzervativna i velikodusna. Takodje je tutorka (pomaze svojim prijateljima da nauce skolsko gradivo i poloze ispite), pa ce joj se upravo zbog toga obratiti za pomoc i sam Nejtan.
Medjutim, kako on vazi za ogromnog Lukasov neprijatelja, Hejli nije sigurna sta da radi. Ubrzo se i zaljubljuju u Nejtana, te stvari postaju sve vise komplikovane....

No comments: